Rozsdagyár

THE WALLKIDS - Klippremier: Mindenki valaki akar lenni

2023. április 11. - Kovenant

the_wallkids_2023.jpg

Az egri The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét a Mindenki valaki akar lenni című dalra. A punk-rock srácok képi világ és hangulat tekintetében is megidézték, a régi '90-es évek videoklipjeinek hangulatát. A kisfilmet Szabó Norman készítette, aki már évek óta a zenekar barátja és videósa.

A klip két részből áll, az egyik a szűk életteret szimbolizáló zenekari jelenetek, a másik a szabadság életérzését felvonultató, fiatalokból álló gördeszkás és biciklis csapat. A klipben látható egy gördeszkás lány is, Eliza, aki a klip kedvéért még egy hatalmas esést is bevállalt. Az extrém sport csapat lelkesen vetette bele magát a  forgatásba, és örültek, hogy újra összeáll a két régi életérzés, a punk-rock és a deszka-BMX kombó. Annyi újítás van a történetben, hogy a mára népszerűvé vált roller is szerepet kapott a klipben.

Először kicsit idegenkedtem a roller bevonásától a klipbe, de a forgatás alatt rájöttem, hogy ha '90-es években népszerűbb lett volna a roller, simán együtt pörögtek volna a deszkásokkal, és BMX-esekkel - nyilatkozta Gibbon, a The Wallkids énekese.

A forgatás nem volt zökkenőmentes, hisz egy jókedvű lakó ráhívta a stábra rendőrséget. Az igazoltatás rendben zajlott, és mivel nem volt tilos Eger azon belvárosi részében forgatni, a munka folytatódott tovább. A The Wallkids folyamatosan írja a dalokat, és gyakorolnak a koncertekre.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1318100396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása