Rozsdagyár

BRUCE DICKINSON - Jövőre érkezik az Iron Maiden frontemberének új szólóalbuma

2023. szeptember 21. - Kovenant

bruce_dickinson_2023.jpg

A BMG Records gondozásában jövő év elején érkezik Bruce Dickinson új, hetedik stúdióalbuma "The Mandrake Project" címmel. A lemez producere és társzerző-gitárosa ismét Roy Z lesz, akivel már több korongot is készített a brit frontember, többek között az 1997-es "Accident Of Birth" című klasszikust, melyről ITT írtunk kritikát.

Ez a lemez számomra nagyon személyesre sikerült és rendkívül büszke vagyok rá. Roy Z és én már évek óta tervezgettük, írtuk és vettük fel a dalokat és nagyon izgatott vagyok, hogy a rajongók is végre hallhatják. Még izgatottabb vagyok azonban amiatt, hogy koncertezni is fogunk az anyaggal azzal a fantasztikus bandával, melyet sikerült összeraknunk és akik életre keltik majd ezt a zenét. A lehető legtöbb bulit akarjuk tartani a lehető legtöbb helyszínen a lehető legtöbb rajongónk számára! 

És hogy mi is valójában a The Mandrake Project, azt hamarosan felfedjük előttetek! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7018219297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása