Rozsdagyár

SZAKADÉK - Megjelent a hazai csapat új EP-je

2023. október 11. - Kovenant

szakadek.JPG

"Nevem Szem" címmel a kőszegi Szakadék zenekar új, négyszámos kislemezzel jelentkezett, amely szeptember 15-től elérhető a streaming-oldalakon.

Az emberek akaratlanul is megpróbálják a zenekarokat behatárolni és behelyezni egy dobozba, mert így könnyebb bemásolni a metal-, punk- vagy rockmappába. A Szakadék viszont folyton kiüti a doboz oldalát, és átnyúlnak a punk rockból a metalba vagy fordítva. Azt a mappát nyitják meg, ott és arra klikkelnek rá, majd másolnak oda  témákat, ahova kedvük tartja. Nem tudni, hogy ez ösztönös vagy tervezett, de működik.

A hangzás modern, ami a Denevér hangstúdiónak köszönhető, és biztos nem volt könnyű dolguk. Egy kislemezen belül és ilyen stílusváltakozások mellett nehéz - úgymond - átlagolni a hangzást, hogy mi fekszik jól minden dalnak. Ez abszolút a  stúdió munkáját és szakértelmét dicséri.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5918232795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása