Rozsdagyár

EKTOMORF - Klippremier: I'm Your Last Hope

2023. október 13. - Kovenant

ektomorf_2023a.jpg

December 8-án az AFM Records gondozásában "Vivid Black" címmel érkezik a Farkas Zoli vezette Ektomorf tizennegyedik soralbuma, melyről most az I'm Your Last Hope című erősen nu metalos tétel klipje nézhető meg a hajtás után (a banda előző két korongjáról ITT és ITT írtunk kritikát). 

A "Vivid Black" a legsötétebb és legdühösebb album, melyet valaha az életemben megírtam. Semmi szép vagy legalább kedves nincs itt a dalokban, a lemez a fájdalomról, a gyűlöletről, a dühről, az általam ismert hálátlan emberek miatti csalódásról szól. 

Életem e pontján és az édesanyám halálát kísérő sötét időszakban, akit egy hosszú és fájdalmas betegséget követően vesztettem el, tényleg utálom ezt a világot, semmi remény nem maradt bennem. A "Vivid Black" minden, ami most vagyok. Ez a lemez a dühön és a súlyosságon keresztül mutatja meg, hogy mit is érzek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7418234343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása