Rozsdagyár

ORIENT FALL - Klippremier: Disassociate

2023. december 09. - Kovenant

orient_fall_2024.jpg

Visszatért az Orient Fall: négy év után új dallal jelentkezett a fővárosi prog/metalcore csapat. Az Orient Fall 2020 elején jelentette meg utolsó kiadványát, a "Contrast Is What Keeps Us Together" címre keresztelt EP-t, melyet anno a hazai és a nemzetközi metal underground is elismeréssel fogadott, valamint számtalan best-of listán is kiemelt helyet tudhatott magáénak (a banda 2015-ös lemezéről ITT írtunk kritikát).

A srácok szándékosan húzódtak vissza, hogy külön-külön is számot vethessenek az életük eddigi alakulásáról, mely szembenézést követően a felismeréseket most zeneileg is adaptálva megmutassák a világ számára. A színtér által régóta várt visszatérés Disassociate fedőnév alatt, videoklippel együtt látott napvilágot és igyekszik azt bemutatni, hogy milyen is az áthaladás saját magunk legmélyebb pontján, szembenézve azzal, mely az egyén szorongásainak közepén húzódik meg.

A folyamat küzdelem, de általa új világ nyílik meg és minden esetben annak számára, aki kitart a belső iránytűjének jelzése mellett, bizony hazatérés követ. A videoklipet Szabó Levente és Szombath Máté (Cineast) készítette. A zenekar visszatérő koncertje február 10-én a Dürer Kertben várható többek között a Téveszme, a Petofi, a Satelles, a Nagyúr és a Brainlust oldalán.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8918277377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása