Rozsdagyár

KERRY KING - Dalpremier: Idle Hands

2024. február 05. - Kovenant

kerry_king_2024_1.jpg

Immár hivatalos: Kerry King szólóalbuma "From Hell I Rise" címmel május 17-én érkezik és az első kislemeznóta, az Idle Hands máris meghallgatható a hajtás után.

A volt Slayer-gitáros bandájának felállása a következő: Kerry King (gitár), Paul Bostaph dob (ex-Slayer), Kyle Sanders basszusgitár (Hellyeah), Phil Demmel gitár (ex-Machine Head) és Mark Osegueda ének (Death Angel). A lemez producere Josh Wilbur volt (Korn, Lamb of God, Avenged Sevenfold, Bad Religion), a felvételek pedig a Los Angeles-i Henson Stúdióban készültek el tavay júniusban, mindösszesen két hét alatt. 

King elmondása szerint a korong az utolsó Slayer-album, a "Repentless" egyértelmű folytatása lesz: a címadó tétel például erről a lemezről maradt le, de a szólóbanda most újra felvette és felhasználta a friss lemezen (a "Repentless" kritikája ITT olvasható).

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4018319069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2024.02.05. 21:41:48

No Jeff, No Dave, No Tom... No Slayer...

Erőlködés...
süti beállítások módosítása