Rozsdagyár

THY CATAFALQUE - Klippremier: A gyönyörű álmok ezután jönnek

2024. augusztus 21. - Kovenant

thy_catafalque_2024.jpg

November 15-én jelenik meg a francia Season Of Mist kiadó gondozásában Kátai Tamás csapatának, az avantgárd metalban utazó Thy Catafalque projektnek vadonatúj albuma "XII: A gyönyörű álmok ezután jönnek" címmel, melyről most a címadó tétel klipje nézhető meg a hajtás után (a zenekarvezetővel készült videointerjúnk ITT nézhető meg, korábbi lemezeinek kritikái peidg ITT, ITT és ITT olvashatók).

Úgy éreztem, hogy itt az ideje annak, hogy egy másik irányba induljak el, bármilyen is legyen ez az irány. De az A gyönyörű álmok ezután jönnek című dal ennek ellenére is tele van azzal az álomszerű érzéssel, melyet mindig is a Thy Catafalque zenéjéhez kapcsoltam. Van benne egy kis nosztalgia, egy kis szomorúság, egy kis remény, egy kis szépség és egy jó adag metal is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5518470973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása