Rozsdagyár

NOVAROCK - Ma indul az osztrák fesztivál

2024. június 13. - Bodzilla

nr24_1.jpg

Ma indul az osztrák gigafesztivál, és elérhetővé is vált a fesztivál részletes időbeosztása. Így már lehet tervezgetni, mikor melyik színpadhoz kell fáradni, ha látni szeretnénk kedvenceinket, esetleg van-e ütközés egyik-másik helyszínen, a kiszemelt bandák fellépési időpontjaiban. A részletes időbeosztás ITT érhető el.

Az idei Novarock fesztivál június 13. és 16. között kerül megrendezésre a már jól megszokott helyszínen, a Hegyeshalom és Nickelsdorf mellett elterülő Pannónia Fields-en. A fesztivál főbb headlinerei a Green Day, az  Avanged Sevenfold, a Parkway Drive, a Machine Head, Alice Cooper és a Bring Me The Horizon. Emellett megtekinthetjük Corey Taylort szólóban, Kerry Kinget az új csapatával, az utolsó Sum 41-koncertek egyikét és a Jane's Addictiont. Vagy éppen olyan nem kevésbé népszerű zenekarokat, mint a Thy Art Is Murder, a Life Of Agony, a P.O.D. a Billy Talent, a Dropkick Murphys, a Biohazard, a Steel Panther vagy éppen a Body Countot Ice-T-vel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9918415909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása