Rozsdagyár

DECADENCE - Elő a próbaterem sötétjéből!

2016. december 31. - Felicium

15578280_1307076052698359_8855759237331349768_o.jpg

Bemutatjuk a Decadence zenekart, akik hosszú hallgatás után ismét életjelet adnak magukról. Hallgassuk ezt a zenekar tolmácsolásában.

Először is kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk mindenkinek! Előjöttünk a próbaterem sötétjéből és december 23-én másfél év után (!!!) koncerteztünk újra, nem máshol mint Karcagon a HEMO-ban. Mondhatjuk igazán zseniálisra sikeredett a buli! Itt már hallható volt a jövő évre tervezett "Téveszmélet" című első magyar nyelvű anyagunkból néhány dal! Annyit előre bocsájtunk a lemezzel kapcsolatban, hogy egy különleges témát jár körbe, kicsit sötétebb, kicsit durvább ,kicsit agyalósabb lesz mint az eddigi szerzeményeink, de a dallamos motívumokat szintén fel lehet majd benne lelni.

Majd így folytatták:

Az ünnep alkalmából készültünk egy kis meglepetéssel mi is! Az új lemez Nyitott Elmék című dalára készítettünk egy klipet egy hangulatos helyszínen. Ez alkalommal Vincze Sándor volt az operatőr, és Geszti Bence vágta a klipet, melyben Németh Misi barátunk szerepel statisztaként, melyet ezúton is köszönünk neki!!! Fogyasszátok egészséggel, várjuk a reakciókat!!!

"Jövő év tavaszán be szeretnénk fejezni a lemezt, úgyhogy figyeljétek a híreket, hamarosan jelentkezünk!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7412081161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása