Rozsdagyár

BAD HABIT - Klippremier: Mocskos kis szándék

2017. február 23. - Felicium

16809984_1573709395991496_1684589859_n.jpg

Ismét nálunk debütál a debreceni Bad Habit új klipje. Ezúttal a csapat magyar nyelven készített dalt, és előre jelezték, hogy készülnek a további szerzemények. Örömünkre szolgál tehát bemutatni a Mocskos kis szándék című vadonatúj videoklipet!

Legelső publikált magyar nyelven íródott dalunk. Arról szól a dal, mindenkivel előfordulhat, hogy felültetik (pl. kapcsolatban) és ezáltal kicsit más ember lesz (ez esetben negatív irányba), de ezen túl kell lépni és pozitívan hozzá állni a dolgokhoz. Ez az első számunk, amihez a klipanyag hamarabb lett leforgatva, mint hogy meg lett volna a dal felvétele. A debreceni Roncs bárban adott koncertünk videofelvételei adták az alapanyagot hozzá, mivel szeretnénk az embereket koncertre járásra buzdítani. Amúgy a dal is a koncertjeink meghatározó pontját alkotja, így nem volt kérdés a klipötlet.

Ha szeretnétek, hogy a srácok a FISH előzenekara legyenek, akkor ITT! tudtok nekik segíteni egy kattintással!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6212284837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása