Rozsdagyár

DIVIDED - Elkészült a Modulus lemez és hozzá a felvezető videoklip

2017. június 19. - Felicium

divided_wormhole_thumbnail.jpg

Az elmúlt hónapokban mérsékelt élő aktivitás mellett fejezte be a Divided zenekar első nagylemezét, a 12 számos "Modulust". A megjelenésről egyelőre folynak a tárgyalások, ehhez kapcsolódóan viszont még március elején forgattak egy klipet. 

A videó a Wormhole című dalra készült, ami koncerteken az egyik legnagyobb közönségkedvenccé nőtte ki magát a tavalyi év során. A klip a zenekar szellemiségéhez hűen egy sötétebb, futurisztikus képi világgal támad, a felvétel és a vágás Szőr Olivér és Simon-Juhász Sándor keze munkáját dicséri

Június 18-án, vasárnap délután már a megújult, kétgitáros felállással léptek fel a Barba Negra Trackben, ahol megmérették megukat a Wacken Metal Battle idei döntőjében, amit a Nova Prospect nyert meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9712605535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása