Rozsdagyár

TOM PETTY - Klippremier: Keep A Little Soul

2018. július 11. - Kovenant

tom_petty_1.jpg

Tavaly októberben halt meg 67 éves korában tragikus hirtelenséggel Tom Petty, a legendás amerikai rockénekes és dalszerző. Szeptember 28-án a Reprise Records gondozásában egy életmű-összefoglaló box set érkezik a több mint negyven évet átívelő pályája vonatkozásában "An American Treasure" címmel.

A hatvan tételt tartalmazó kiadvány több tucat eddig ki nem adott dalt tartalmaz: ritkaságok, alternatív verziók, B-oldalas számok, koncertfelvételek és a soralbumokra fel nem fért szerzemények sorakoznak a 4 CD-s szuper delux kiadáson, mely emellett egy 84 oldalas, keménykötésű könyvet is tartalmaz, tele eddig publikálatlan fotókkal. A box set munkálatait Tom Petty lánya és felesége, Adria és Dana felügyelte, illetve a nóták kiválasztásában is aktívan részt vettek.

Az első kislemezdal, mely betekintést enged a páratlan válogatásba, a Keep A Little Soul, mely az 1982-es Tom Petty & The Heartbreakers album, a "Long After Dark" felvételei során került rögzítésre, de végül magáról a korongról lemaradt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8814107049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása