Rozsdagyár

ROCKMARATON - Death metal, black metal és egy kis heavy metal

Újabb nevek a Rockmaratonon

2019. október 14. - Felicium

unnamed_9_1.jpg

Három nemzetközi és 10 hazai zenekarral folytatódik az előzetes névsorolvasás a jövő évi, jubileumi Rockmaraton fesztiválon.

A 2020-ban 30 éves fesztivál a korábban bejelentett 40 fellépőhöz újabb neveket hozott nyilvánosságra. Érkezik az amerikai melodic death metal nagyágyú, a The Black Dahlia Murder, és a pusztítóan könyörtelen black metal svéd helytartói, a Dark Funeral. A legjobb Manowar nótákat a zenekar legendás alapító gitárosa, Ross The Boss saját formációjával prezentálja 2020-ban.

Ezúttal se marad el a hazai mezőny, biztosan játszik nálunk az Agregator, a Bloody Roots, a Fegyelmező Részleg, a Junkies, a Kill with Hate, a Magor, a Phoenix Rt, a Salvus, a Sleepless és a Stubborn.

 
 

2020. július 6-11. között változatlanul a dunaújvárosi Szalki-sziget ad otthont a Rockmaratonnak – bérletek 16.990 Ft-ért válthatóak a születésnapi összejövetelre – jegyvásárlás és további részletek a rockmaraton.hu oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5115222082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása