Rozsdagyár

NOVAROCK 2023 - Újabb nevek a gigafesztiváltól

2023. február 18. - Bodzilla

nova-rock-festival-2023-artwork.jpg

Már csak kevesebb, mint négy hónapot kell várni és 17. alkalommal is elstartol a határainkhoz legközelebb eső gigafesztivál, a Novarock. A fesztivál idén június 7. és 10. között kerül megrendezésre a szokásos helyén, Nickelsdorf mellett, egy köpésre a hegyeshalmi határátkelőtől. Az alap fesztiválbelépő 229,99 euró, napijegyet 114,99 euróért lehet váltani, de kényelmi igényeinknek megfelelően, különböző jegyártípusok közül lehet választani, amiről ITT tudtok tájékozódni.

nova-rock.jpg

A fesztiválsorozat 2005-ben startolt, akkor még egy színpaddal, de a következő évtől már két-, a későbbiekben pedig háromszínpadossá bővült és az egyik legnagyobb európai fesztivállá nőtte magát. Az évek során olyan nagyágyúk is megfordultak itt, mint a Metallica, a Guns 'N Roses, a Rammstein vagy a Kiss, akik az egyedi kivitelezésű színpadjaik miatt ma már leginkább saját turnékat bonyolítanak.

A két fő színpad, a Blue Stage és a Red Stage  fellépői között idén olyan nagyágyúkat találunk, mint a Slipknot, Disturbed, Within Temptation, Asking Alexandria, The Prodigy, Parkway Drive, Papa Roach, Nightwish, Sum 41, Amon Amarth. De olyan kuriózumnak számító bandáknak is örülhetünk, mint az Incubus, a Tenacious D vagy a debütáló albumával nagyot durrantó Bloodywood. De lehetne említeni a Lorna Shore-t is, melyet epekedve vár a hazai közönség is. 

Ezúttal a legkisebb színpad, a Red Bull Stage fellépőit tették közzé. Ezen a színpadon kapnak helyet a feltörekvő zenekarok, ám akadnak köztük jól ismert előadók is, mint például a Bad Wolves, a Downset, a Donots és az Annisokay. Az alábbi promóképen meg is tekinthetjük, melyik nap lépnek fel kedvenceink. A részletes színpadi és időrendbeli bontásra még várni kell, de már ez alapján is lehet tervezni, hogy egy vagy több napot szeretnénk a fesztiválon tölteni. 

template-square-2-720x720.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1218052008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása