Rozsdagyár

A38 - Nyárbúcsúztató death metal ünnepély szeptember 19-én

2024. szeptember 10. - Kovenant

flyer_10.jpg

Három hazai underground death metal csapat búcsúztatja együtt a nyarat szeptember 19-én az A38 hajó tetőteraszán.

beneath_the_void_2024.jpg

A komplex és brutális death metal gépezetet, a Beneath The Voidot nem kell már különösebben bemutatni a hazai extrém zene rajongóinak. Az anno Kill With Hate néven indult csapat töretlenül menetel előre. Legutóbbi "...Into Oblivion" című lemezükkel nemzetközi szinten is felrakták a lécet - élőben pedig garantált az arcletépés.

noble_victory_2024.jpg

A Noble Victory igazi honi extrém szupergroup: tagjai között találunk jelenlegi és volt Bridge To Solace-, Sedative Bang-, Magma Rise- és On Graves-tagokat. Gyakorlatilag a This Calling zenekar tagsága egészült ki Szalai Ádám frontemberrel (Bloodrainbow), hogy áldozhassanak a dallamos death/black metal szenvedélyük oltárán.

spectral_despair_2024.jpg

Az estét pedig a veterán underground arcokból álló Spectral Despair nyitja majd. A csapatban jelenlegi és ex-Bornholm, Harvester, Spreading és Jack tagokat láthatunk majd, akik doom-death metaljukat hardcore-os energiával prezentálják, szóval érdemes időben érkezni.

Jegyek ITT kaphatók, az esemény FB-oldalát pedig ITT találjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2418488925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása