Rozsdagyár

WHILE HEAVEN WEPT - Szöveges videó az új albumról

2014. október 28. - Kovenant

HWW.bmpNéhány napja jelent meg az amerikai While Heaven Wept hatodik stúdióalbuma, a "Suspended At Aphelion" a Nuclear Blast kiadó gondozásában és máris itt a szöveges videó a 'Reminiscence Of Strangers / Lifelines Lost" nótára.

facebook_png.png

A lemez felvételei az Assembly Line stúdióban készültek Kevin Gutierrez hangmérnök/producer irányításával, akivel a csapat már korábban dolgozott az "Of Empires Forlorn" korongjuk idején. A borítót és az illusztrációkat Gustavo Sazes készítette (Morbid Angel, Arch Enemy lemezborítók).

Érdekesség még, hogy az album három eltérő formátumban is megjelenik (LP, CD, digitális letöltés), de az egyes formátumokhoz külön masztereket készített a csapat a stúdióban.

I: Introspectus
II: Icarus And I
III: Ardor
IV: Heartburst
V: Indifference Turned Paralysis
VI: The Memory Of Bleeding
VII: Souls In Permafrost
VIII: Searching The Stars
IX: Reminiscence Of Strangers
X: Lifelines Lost
XI: Retrospectus

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7310421028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása