Rozsdagyár

MAGNUM - Klippremier: Crazy Old Mothers

2016. február 01. - Kovenant

magnum.JPG

A veterán brit hard rock csapat, a Magnum február 26-án adja ki új stúdióalbumát "Sacred Blood Divine Lies" címmel az SPV/Steamhammer gondozásában és a Crazy Old Mothers című első kislemeznótára készült videó máris megtekinthető a hajtás után.

Tony Clarkin gitáros/zenekarvezető az alábbiakat osztotta meg a dallal kapcsolatban:

Ez a nóta arról szól, hogy egy olyan munkahelyen dolgozol, amit egész egyszerűen gyűlölsz, miközben hatalmas és egész más célokat tűztél ki magad elé, de túlságosan féltél attól, hogy kockázatot vállalj és ténylegesen meg is valósítsd azokat.

A klipet Tim Sidwell rendezte, a Toward Infinity stúdió munkatársa, aki a 2005-ös "Livin' The Dream" című Magnum-koncertvideó anyagát is rögzítette és aki többek között a Marillion prog-rock zenekarral is dolgozott korábban. A lemez illusztrációit és borítóját Rodney Matthews készítette.

magnum_album.JPG

magnum_cover.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9010418618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása