Rozsdagyár

KATATONIA - Érkezik a várva várt tizedik nagylemez

2016. március 10. - Felicium

katatoniafallcdbigger.jpg

Bizonyára senkinek nem kell bemutatni a kultikus svéd Katatoniát, akik egy videóval jelentették be legújabb, egyben tizedik stúdiólemezüket. A The Fall of Hearts május 20-án érkezik a Peaceville gondozásában.

Az anyagot a stockholmi Gröndahl & Tri-lamb Studio-ban rögzítették, méghozzá Anders Nyström (gitár) & Jonas Renkse (ének) producerkedésével. A keverésért Jens Bogren (Opeth, Ihsahn, Devin Townsend) felelt a Fascination Street Studios-ban, Karl Daniel Lidén (Switchblade, The Ocean, Greenleaf) segítségével.  Ez az első felvétel, amin az új dobos Daniel ’Mojjo’ Moilanen és az új gitáros Roger Öjersson (Tiamat) tevékenykedett, ráadásul utóbbi azonnal szólózott is jókat a lemezen, amit remélhetőleg hamarosan mi is hallhatunk. A grafikákért szokás szerint Travis Smith volt a felelős.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7210418322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása