Rozsdagyár

KAMELOT - Október 13-án ismét a Barba Negrában játszanak

2016. október 06. - Felicium

kamelot.jpg

Október 13-án a szimfonikus fémzene amerikai mesterei, a Kamelot koncertezik a Barba Negrában. Tavaly kiadott lemezükkel, a ’Haven’-nel érkeznek hozzánk. A lemezről készült kritikánkat ITT találjátok. (Esemény ITT!)

Thomas Youngblood gitáros a következőképpen fogalmazott az albummal kapcsolatban:

A Haven lemezen kitapintható az a nyugtalanító érzés, hogy a világ megőrül körülöttünk, egy hatalmas szürke felhő gomolyog a fejünk felett. A mi feladatunk, hogy megtaláljuk a dolgok napos oldalát, egy olyan lemezzel, amely sötét, melankolikus és felemelő pillanatokat egyaránt kínál a hallgatónak egy megrendült világban.

Egyszerre lesz jelen a komor melankólia, az erőteljes metal futamok és a lelkesítő dallamok is, monumentális metál erő fogja uralni az étert. Az est vendégzenekarként fellép a szimfonikus és a nu metalt vegyítő német Aeverium, és a norvég progresszív metal zenekar, a Withem is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1611772363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása