Rozsdagyár

MOBY DICK - 35 éve töretlenül a pályán

2016. október 28. - Felicium

moby_dick.jpg

Felejthetetlen estében lesz része annak, aki az október 30-i a vasárnapon a Barba Negrát választja. A magyar metal egyik úttörője, a Moby Dick ugyanis ekkor ünnepli fennállásának harmincötödik évfordulóját. Ezen az éjszakán nem csak ez ad okot az örömre, hiszen az együttes duplán jubilál: 25. életévébe lépett egyik leghíresebb albumuk, a Kegyetlen évek. (Facebook esemény ITT!)

A zenekar mozgalmas évtizedeket tudhat maga mögött, tizenegy stúdióalbummal büszkélkedhetnek.  A Moby Dick ’81 óta tartó karrierjét megkoronázó eseményen olyan vendégek érkeznek még a színpadra, mint az Auróra, a Remorse és a Words of Blood.

Dobogjanak a bakancsok, koccanjanak a sörösüvegek, ünnepeljétek velünk a magyar thrash metal öreg motorosait ezen a megismételhetetlen koncerten!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4111837377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása