Rozsdagyár

WHILE SHE SLEEPS - Klippremier: HURRICANE

2016. november 21. - drfreezy

desktop.jpg

Új dallal lepte meg rajongóit a While She Sleeps. Debütál a Hurricane!

A november 10-i Düreres koncertjük után reméljük senkinek sem kell bemutatnunk a sheffield-i (Egyesült Királyság) metalcore/hardcore csapatot. A hihetetlenül jól szóló, érzelmekkel, és erővel teli produkcióról ITT írtunk.

Főleg a legutóbb megjelent albumukról, a Brainwashedről játszottak dalokat, viszont természetesen megszólalt több himnusz a North Stands For Nothingról is, és abban a szerencsében helyzetben is voltunk, hogy mindezek mellett megkaptuk élőben a zenekar nem olyan régen kiadott, a még meg nem jelent lemez egyik dalát, a Civil Isolationt.

Ha ez mind nem lett volna elég, tegnap pedig bejelentették, hogy 2017 április 21-én jön az új album, és kiadtak egy újabb dalt is róla, természetesen klippel egybekötve. Az érdekesség az, hogy ezt az albumot kiadó nélkül fogják megjelentetni, és ahogy már korábban írtuk (ITT), közvetlenül a rajongóktól kértek segítséget a kiadás költségeinek fedezésére.

cxuswy2wgaaa1ts.jpg

A While She Sleeps ékes példája annak, hogy hogyan kell szívvel, és lélekkel zenélni. Tudják, hogy a rajongók teszik azzá a zenekart, ami. Ez az alázatos viselkedés minden kiadványukon, koncertjükön, bármilyen megnyilvánulásukon érződik, és talán emiatt is ível annyira felfelé a karrierjük. Április 21-én tehát jön a You Are We beszédes című nagylemez, addig pedig melegítsünk is a tegnap debütáló Hurricane-nel, ami főleg az ember által okozott pusztításról szól. Egy olyan segélyhívás, és figyelemfelkeltés ez a szerzemény, amelyre napról napra nagyobb szükség van.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3611979582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása