Rozsdagyár

IGNITE - Két magyarországi klubkoncert a kalipunk királyaitól

2016. november 28. - Sorbete

lcwkxfa.jpg

Szokatlan éve lehet az Ignite kedvelőinek, hiszen idén az igazán lelkes rajongók három ízben is láthatják a kaliforniai punk rock királyait. Téglás Zoliék a Rockmaraton után idén még két helyen játszanak hazánkban, egyszer Székesfehérváron, a Fezen Klubban, méghozzá december 10-én, s egy napra rá Debrecenben. Debreceni olvasóinknak sajnálatos hír lehet, hogy a RoncsBárban rendezett koncert már teltházas.

Zoli ezt üzente a hallgatóknak a koncertekről:                  

„Nagyon klassz koncerteket játszottunk a fesztiválokon, és a fővárosi klubokban, de most szeretnénk kisebb helyeken játszani. Sokan voltak, akik nem tudtak eljönni korábban egy- egy nagy nyári fesztiválra, vagy nem tudtak jegyet venni a teltházas budapesti koncertekre. Elsősorban rájuk gondoltunk akkor, amikor úgy döntöttünk, hogy idén két kisebb vidéki helyen játszunk. A jegyárakat is úgy alakítottuk, hogy az megfizethető legyen mindenkinek. November közepén startolt a 28 állomásos Európa-turnénk, aminek a végén szokás szerint Magyarországon lépünk fel: idén Székesfehérváron, és Debrecenben zárjuk a sorozatot.”

A zenekar az idén megjelent "A War Against You" című albumát fogja bemutatni a nagyérdeműnek. A formációval tartanak az ír kocsmarock hazánkban legismertebb alakjai, a Paddy and the Rats. A koncertre jegyeket a helyszínen, illetve a Ticketportal hálózatán keresztül lehet váltani.

patr.jpg

A koncerthez mindenkinek jó szórakozást kívánunk! 

A koncert FB eseménye: ITT.

A zenekar FB oldala: ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4212006656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása