Rozsdagyár

BORDERS OF BYZANTIUM - Megjelent a zenekar új EP-je, a 'CAROUSEL'

2016. december 15. - drfreezy

banner.jpg

Újabb hazai remek: megjelent a Borders Of Byzantium legújabb anyaga, a "Carousel" című EP.

A zenekart 2014-ben alapította Oláh Marcell és Kovács István. Azóta két dalt, a Carouselt és a Dark Woods-ot jelentették meg, most pedig kiadták az 5 tételt tartalmazó "Carousel" EP-t.

15057160_369058183435110_7852685635822288896_n.jpg

A lemez szövegeit magánéleti tapasztalatok ihlették: párkapcsolati problémák, a szülő-gyermek viszony ábrázolása, a fiúból férfivá érés rögös útja. Sűrűn megjelenik a társadalomkritika, a diktatúrák elvetése, és ebből fakadóan természetesen a lázadás is. 

A zenekar nevét a bizánci birodalom sokszínűsége miatt válaszották. A srácok ezzel arra szeretnének utalni, hogy nem akarnak egy stílus korlátai közé beragadni, és zenéjükben minél egyedibb hangzásvilágot szeretnének megjeleníteni.

A zenekar jövőbeli tervei között szerepel a minél több élő koncert lebonyolítása, és egy nagylemez kiadása, melyekhez dalaihoz mindenképp szeretnének klipet is forgatni. 

Jöjjön a Carousel:

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2212050853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása