Rozsdagyár

Bejgli & Rock ’n’ Roll – SnakeHeart és Dirty Dance koncert a Showbarlangban

2016. december 18. - Felicium

sh1222.jpg

December 22-én, aki szereti a minőségi rockzenét, és belefáradt a karácsonyi bevásárlásos ámokfutásba, annak kellemes kikapcsolódást nyújt a budapesti Showbarlang. Két olyan zenekar lép aznap ugyanis színpadra, akiket nem lehet gyakran elcsípni. (Facebook esemény ITT található)

A SnakeHeart „hivatosan” ugyan még mindig nem aktív, de a 2013. novemberében megrendezett, egyszeri alkalomnak szánt visszatérő koncert óta egyre többször lehet a csapattal találkozni és újra együtt tombolni a zenekar slágereire. A 2000-ben alakult Dirty Dance is évente csak néhány alkalommal örvendezteti meg rajongóit egy-egy koncerttel, de azokon a koncerteken a teltház mindig garantált.

Ez a két csapat vár most mindenkit, a szeretet ünnepe előtt két nappal a nemrég megújult Showbarlangba, egy igazi, felejthetetlen karácsonyi koncertre.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1412051385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása