Rozsdagyár

EDDA - A Barba Negrában szilvesztereznek

2016. december 28. - Felicium

edda_szilveszter.png

Évzáró - szilveszteri hangulatáramoktól vibráló koncertek várnak még ránk idén a Barba Negra Music Club-ban. Rendkívül gazdag a felhozatal és szoros a menetrend, ezért nem is szaporítjuk a szót, jöjjenek a nevek: Anna and the Barbies, Paddy and the Rats, Pokolgép és Edda művek – veled melyik buliban találkozunk?

Végül nincs más hátra, mint ’A szilveszteri buli’, ünnepélyesen zárjuk 2016-ot és vidáman zúzunk bele az újévbe. Az ’ereszdelahajam’ buli hangulatfelelőse nem más lesz, mint Magyarország ikonikus rock zenekara, az Edda Művek. Ezen az estén végre szabadon megőrülhetünk, kitombolhatjuk magunkból mindazt, amit már nem akarunk átvinni az újévre, és amikor majd ott állunk a kör közepén, háromszor üvöltjük éjfélkor, hogy Boldog Új Évet! December 31-én gyere őrült, légy ott velünk ezen a felejthetetlen éjszakán, a bulit a Pataky Művek kezdi, és hogy hol ér véget? – ez legyen az újév titka!

facebook.com/events/322056034812249/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8912078367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása