Rozsdagyár

FIRKIN - Lemezbemutató sztárvendégekkel

2017. január 18. - Felicium

firkin.png

Firkin lemezbemutató, 25 éves jubileumi Black-Out koncert, Epica és Powerwolf közös metál zúzda – egyből 3 okot is mondunk, hogy miért érdemes előbújnod a lakásból a hétvégén! Ne süppedj bele a téli depresszióba, inkább vedd a Barba Negra felé az irányt és bulizz egy nagyot! (Esemény ITT)

Jöhet egy kis ír kocsmapunk, egy nagy adag őszinte, zsigeri bulizene? Van egy banda, akiknél a vidámság-jelző egyből kiakad, amint rákezdenek a muzsikálásra, ők a Firkin. Január 20-án Into the Night című kislemezüket mutatják be a közönségnek. A lemezbemutató mellé pedig egyéb különlegességgel is készülnek:

firkin_into_the_night.jpgA tetovált fuvoláskisasszony, Little Lil’ és a virtuóz mandolinos, Gran E. Smith fog eljönni a koncertünkre, hogy „belevegyüljön” a firkinizált légkörbe. Természetesen velünk lesz a Firkin régi énekese, Göttinger Pali is, akit már neves színházi rendezőként ismerhetnek a színházba járó kultúrpunkok.” - mesélte Péter János

Tovább is van, mondjuk még? Az elő zenekar egyébként a Jolly Jackers lesz, de a szavak helyett inkább hallgassuk meg a lemez címadó dalát, lazulj el, kapcsolj ki, perdülj táncra és hangolódj a bulira:

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6012135733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása