Rozsdagyár

BARBA NEGRA - Legendás párosok a hétvégén!

2017. január 26. - Felicium

revesz-zavodi.png

Ahhoz, hogy valami igazán különleges jöhessen létre, sokszor arra van szükség, hogy két művész találkozzon, hogy alkotói energiájukat összehangolva születhessen meg az a valami, amit csak úgy hívunk, zenei varázslat. Január utolsó hétvégéjén a legendás zenész párosoké lesz a Barba Negra színpada, fellép Jamie Winchester & Hrutka Robi, és a Révész Sándor & Závodi János duó. (Facebook esemény ITT!)

Január 28-án azonban egy másik, a legendás Révész-Závodi duó veszi át a stafétát a Barba Negra színpadán, hogy időutazásra hívja rajongóit. Egyenesen a 70-es, 80-as évekbe fog repíteni minket Révész Sándor különleges hangja és Závodi János egyedi gitárjátéka. Újra élőben hallhatjuk azokat a Piramis dalokat, amelyeket azóta is több generáció szeret, imád – Gyere közelebb, Emelj fel az égig, Szállj fel magasra – és bőven folytathatnánk még a sort.

A tavalyi telt házas koncertek után idén is pillanatok alatt fogytak el a jegyek, a Piramis évek 2017-ben is üstökösként száguld a zene naprendszerében. A hamisítatlan rock-sound nem marad el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8612157059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása