Rozsdagyár

Open Road Fest - Pokolian vad dallamokkal vár a Rock Aréna

2017. február 23. - Felicium

deak_bill_gyula.jpg

Pörgős, arcszaggatós, karcos rock dalok, kemény akkordok és húrszaggatás az Open Road Fest színpadán - Deák Bill Gyula, Zorall, Pokolgép, Moby Dick, Best Of, Kiss Forever Band, Hollywood Rose, Auróra és még sokan mások, akik hallatán garantáltan headbangelni fogsz! Néhány banda ütős újdonságokkal készül, például a Best Of, aminek a billentyűse, Buza Sanyi, azt is elárulta, mi adja a fesztivál esszenciáját.

„Itt sokkal nagyobbak a tetkók, mélyebbek a dekoltázsok és bőrnadrágból is több van”- kezdett bele a fesztiváljellemzésbe a Harley Davidson Budapest Chapter elnöke, Buza Sándor.

A Best Of billentyűse elárulta, hogy már most próbálnak az Open Road Festre, ahova a már jól ismert dalok mellett újjakkal is készülnek! Sanyi maga is nagy kedvelője a fesztiválnak, és nem csak azért mert motorosként, és zenészként is otthon érzi magát, hanem az életérzés miatt. „Az Open Road Fest jóval több, mint egy egyszerű fesztivál. Itt több a pacsi, több a pillantás a másik motorjára, és a csajára. Itt bárkihez szólók ismerősre találok, sokkal családiasabb, otthon érzem magam”- fogalmazott a chapter elnöke. „Ráadásul az ott levő közönség vár minket. Egy húron pendülünk.”

pokolgep.jpg

A Best of mellett Deák Bill Gyula izzítja a kedélyeket a Rock Arénában. Az első este megkoronázásként Bill Kapitány repít minket múltidéző tombolásra. A blues-rock énekes mellett a kemény fémzene képviselői, az ízig-vérig heavy metálban nyomuló banda, a Pokolgép lép színpadra.

A hard rock-metál vonalat követve érkeznek Magyarország legnépszerűbb tribute bandái, a Kiss Forever Band, a Hollywood Rose, és a ZZ Copy.

A levegő izzani fog a kemény akkordoktól, amikor a metál hazai nagyöregei, a Moby Dick áll színpadra, akik a fiatalokat meghazudtoló energiával és arcletépős dalokkal érkeznek. A ’90-es évek elején alakult banda a mai napig ugyan azt a húrszaggatós zenét tolja, mint a kezdetekkor, úgyhogy nem árt rágyúrni a nyakizmokra a koncertig, hogy bírd a headbangelést!

A rock-szériát a klasszikus és új, ütősebb rock dalokat összegyúró Zorall. Ha te is ’torkodszakadtából’ üvöltötted a 2000-res évek elején a Valami véget ér, vagy a Soha ne mondd dalszövegét a koncerteken, akkor készülj, mert hatalmas bulival készülnek! A rock-mámor az Auróra hard rock szólamaival lesz teljes, akik lendületes, energikus, jellegzetes hangzású dalokkal robbantják fel a színpadot.

A fellépők sora pedig ezzel nem ér véget, mert az Open Road Festen a karcos rock dalok, az arcszaggató metál és punk szólamok mellett pedig te is megtalálod a kedvedre valót! Velünk lesz még a The Silver Shine, A Nyughatatlan az Ed Philips and The Memphis Patrol, az Üzletembers, a Madarak hbz. és mindenki kedvence Dévényi Tibi bácsi, aki most sem felejti otthon a legfontosabb színpadi kelléket!

Találkozzunk a 18. Harley-Davidson Open Road Festen – ’Feel the Freedom’!
Alsóörs – 2017. Június 7-11.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5412285075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása