Rozsdagyár

ENIGMATIC INFINITY - Új EP-vel jelentkezett a prog metal projekt

2017. március 14. - Kovenant

ei.jpg

Bő fél éve jelent meg Tombor Nándor progresszív metal projektjének, az Enigmatic Infinity névre keresztelt produkciónak bemutatkozó albuma "Sentenced To Solitude" címmel (lemezkritika ITT), de máris itt a folytatás egy új, kétszámos EP formájában.

Fél évvel a "Sentenced to Solitude" debütalbum után az Enigmatic Infinity most új kiadvánnyal jelentkezik, amely nem más, mint egy kétszámos, "Azure" névre keresztelt instrumentális EP. A középlemezen hallható dalok nagyjából egy időben íródtak a bemutatkozó korong dalaival (ennek okán a hangzás is szándékosan hasonló ahhoz), viszont zeneileg kilógtak a sorból, így nem kerültek fel rá. Az EP a következő helyeken érhető el, kizárólag digitális formátumban:

Bandcamp: https://enigmaticinfinity.bandcamp.com/album/azure

SoundCloud: https://soundcloud.com/enigmaticinfinity/azure

Bár az EP ingyenesen hozzáférhető, van lehetőség a projekt támogatására a Bandcampen keresztül.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7812338995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása