Rozsdagyár

ROBOT - Augusztus végén újabb fajsúlyos buli a Tukker Bookingtól

2017. augusztus 09. - Felicium

wakerahj.png

Nem két akármilyen banda lesz közös turnén: Kanadából a Wake, az Államokból pedig a Backslider fogja megtámadni a hallójárataidat. Mindkét zenekar tavaly év elején hozta ki legutóbbi lemezét, és ennek apropóján fognak útra kelni.

A Wake tavaly már a 3. teljes hosszúságú anyaggal jelentkezett, amin extrémitás szempontjából magasabb fokozatra kapcsoltak. Modernebb hangzású grindcore muzsikájuk remekül teljesedik ki az által, hogy másabb stílusokból is hiba nélkül merítkeznek. A „Sowing the seeds of a Worthless Tomorrow” nem kevés helyen landolt a listák élén, nem is hiába, hiszen egyszerűen pusztít a lemez.

Élőben valószínűleg hengerlésre lehet számítani a részükről.

A Backslider rock and rollos powerviolence esszenciája remek alkotóeleme lesz ennek a turnénak azzal a hasonlósággal, hogy ők is keményen oda fognak csapni élőben. A nem kevés paraszt riffekkel operáló trió második nagylemeze szimplán csak „Motherfucker” néven került napvilágra, ami szerintem mindent el is árul a zenekarról.

Hazai részről az újból aktív Crippled Fox és egy újabb banda, a crustban érdekelt Mass Reaction fog remek bemelegítést adni az estének.

Start: 20.00
Zenekari támogatás: 1500 forint” 

Esemény:
https://www.facebook.com/events/1939474006335844/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7612722608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása