Rozsdagyár

BENZIN - Koncert a hatvani Retróban! | Vendég: Treff & Anonymus60

2017. október 03. - Felicium

benzin_hatvan.jpg

Október 14-én első ízben muzsikál majd Hatvanban a debreceni Benzin zenekar. A jövőre 15 éves zenekart idén láthattuk a Campus Fesztiválon és a Zorall Sörolimpián is, és a 2010-ben, a Rockinform mellékleteként megjelent A hét fő bűn című korong után, tervben van már a következő nagylemez.

Ezen az estén a csapat egyik vendége a Treff zenekar lesz. A hatvani Treff több évtizedes múltra tekint vissza, 1972-ben alakult. Azóta is töretlenül tolják a rock ’n’ rollt és erről október 14-én ismét meggyőződhetnek az egybegyűltek.

Az este másik vendége egy viszonylag fiatal formáció, az Anonymus60 lesz. A szemfülesek idén nyáron néhány fesztiválon már elcsíphették őket, érdemes lesz őket is megnézni és meghallgatni. A rendezvény ingyenes!

A zenekarokról bővebben:
https://www.facebook.com/benzin.zenekar/
https://www.facebook.com/treff.rock.zenekar/
https://www.facebook.com/anonymushunrock/

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1550755214966291/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6912924215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása