Rozsdagyár

BLACK ALTAR - Klippremier: Tophet

2017. október 27. - Kovenant

ba.JPG

Régóta jelent kiváló szórakozást a tradicionális black metal zenekarok videót nézni: a sátánista szövegvilágot plasztikusan megjelenítő klipek tökéletesen mutatják meg az ideológiai háttér ostobaságát (a zene színvonalától teljesen függetlenül). Az alacsony költségvetés általában csak tovább fokozza e produkciók báját, ha pedig érett korú családapák próbálnak mindennél gonoszabbnak és sátánibbnak látszani, az kifejezetten mókásra tud sikeredni.

Az idén huszonegy éves lengyel black metal intézmény, a Black Altar tiszteletére az Odium Records november 30-án egy megosztott albumot jelentet meg, mely a Black Altar "Winds Ov Decay" és a Beastcraft "Occult Ceremonial Rites" című anyagait fogja tartalmazni. Most a feketemisés banda új klipjét nézhetitek meg, mely a Tophet című dalukra készült, számos ismert underground arc közreműködésével.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8313104902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása