Rozsdagyár

STRING THEORY - Őrült klippremier Jozzyéktól: A Tudat és az Álom

2017. október 28. - Felicium

13217328_10156755312020276_6644504059489967679_o.jpg

Jozzyt és őrült csapatát, a String Theoryt biztosan sokatoknak már nem kell bemutatni. A stílusukat PSYCHEDELECTRIC ROCK JAMnek nevező zenekar néhány napja egy új, elborult dal/klip párost adott ki A Tudat és az Álom címmel.

A String Theory-ról, vagyis a húrelméletről konyhanyelven annyit tudunk, hogy képes az összes erőhatás leírását egyetlen elméletbe foglalni. Feltételezi, hogy az univerzumnak rengeteg dimenziója van, melyek alkotóelemei nem pontszerű részecskék, hanem kiterjedt húrszerű objektumok. Ha ezek a húrok rezegni kezdenek, ütköznek, egyesülnek, esetleg szétválnak, akkor energia jön létre, és ez az energia az univerzum jelenségeinek mozgatórugója.

A STRING THEORY zenekar a zenei univerzum különböző dimenzióinak, stílusainak hullámait rezegtetve állítja elő sajátos energiáját. Az így megszülető funk, rock, jazz, elektronikus zenei stílusokat ötvöző "zenergia" neve: PSYCHEDELECTRIC ROCK JAM.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr913087506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása