Rozsdagyár

NOCRUL - Dalpremier: Let The Ground Be The Grave Marker Of The Heroes

2017. november 09. - Kovenant

nocrul_eye_of_terror_front_cover.jpg

"Eye Of Terror" címmel elkészült a Nocrul negyedik kiadványa, amelyen hét saját dal és egy feldolgozás kapott helyet. Most az elsőként kihozott kislemeznóta, a Let The Ground Be The Grave Marker Of The Heroes szöveges videóját nézhetitek meg a hajtás után.

A Terror Szeme az őrület és a kétségbeesés birodalma, ahol a vérző égbolton az ősi csillagok többszínű lánggal égnek, és a Káosz Sötét Isteneinek szeszélyei uralkodnak. A gyengék és a bolondok szeretik azt hangoztatni, hogy az új lemez mennyivel jobb lett, mint az előző - ez a mi olvasatunkban a korábbi alkotások és a hallgatók arcul köpését jelenti.

Az "Eye Of Terror" pont olyan jó lett, mint bármelyik korábbi Nocrul lemez, ostoba ötletek és különbözni akarás helyett ismét erős, jó dalokkal. A legfőbb, de nem lényeges különbség, hogy hangulatilag és hangszerelésileg némileg tágabb tartományban dolgoztunk, mert a Káosz Istenei így kívánták tőlünk! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr813217369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása