Rozsdagyár

STEVE 'N' SEAGULLS - Megváltozott a budapesti koncert helyszíne

2017. november 22. - Rock n roller

23632698_10154788219815448_684976528687667482_o.jpgTúl nagy volt az érdeklődés a Steve 'N' Seagulls budapesti koncertje iránt, ezért a buli átkerül a Dürerből a Barba Negrába.

Egy vetélkedőben sokezer forintos kérdés lehetne, amerikai farmernek öltözött emberek, country hangszereken, bluesgrass stílusban játszanak metál és rock klasszikusokat. Milyen nemzetiségű a zenekar? "Naná", hogy finnek.

A Steve 'N' Seagulls újragondol híres rock és metal nótákat bluegrass/tanya rock stílusban. A finn "redneck" csapat vidám muzsikájának lehetünk szem és fültanúi december 14-én, a Barba Negra Music Clubban, ahol felcsendülnek majd az Iron Maiden, a Metallica, az AC/DC, a Guns N' Roses, a Pantera, a Led Zeppelin és a legnagyobb rockbandák slágerei.

Az öttagú zenekar (Remmel – ének, akusztikus gitár, balalajka, mandolin, Herman – bendzsó, vokál, akusztikus gitár, Hiltunen – harmonika, kantele, mandolin, fuvola, Pukki – nagybőgő, vokál, Puikkonen – dob, ütőhangszerek, vokál) az AC/DC Thunderstruck című számának feldolgozásával robbant be a köztudatba, 2014-ben. A következő évben jelent meg az első lemezük, "Farm Machine" címmel. 

Tavaly második "Brothers in Farm" című lemezük beharangozó turnéja során jártak már hazánkban, a  Veszprémi Utcazene Fesztiválon tették tiszteletüket. Idén, december 14-én pedig visszatérnek hozzánk.

Az early bird belépőket a koncert bejelentése után pár nappal elkapkodták, és úgy néz ki, később is jól fogytak a jegyek, hiszen a szervező Concerto Music, egy hónappal a buli előtt átköltöztette az eseményt Budapest legnagyobb klubjába, a Barba Negrába. Jegyek elővételben 3900 Ft-ért, a koncert napján 4900 Ft-ért kaphatók.

A koncert Facebook eseménye:

https://www.facebook.com/events/850904285049047/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr813346977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása