Rozsdagyár

Júniusban Bullet For My Valentine és Asking Alexandria Budapesten

2017. december 08. - Felicium

24799644_1424027641056250_7015149795569159423_o.jpg

Ahogy már megszokhattuk, a Budapest Park és a New Beat jövőre is igyekszik minden műfaj rajongójának örömet szerezni, ezúttal a metál szerelmeseinek: 2018. június 18-án a walesi modern metal formáció, a Bullet For My Valentine koncertezik nálunk, partnerük pedig az Asking Alexandria lesz. Zúzásra fel!

A metalcore színtér két súlyos szereplője – és még további be nem jelentett vendégek – már biztosan borzolják majd a hajakat jövő nyáron. A Bullet For My Valentine még sosem volt headliner koncerten nálunk, utoljára 2016-ban jártak nálunk a Sziget Fesztiválon, nem sokkal legutóbbi lemezük a "Venom" megjelenése után, de Matt Tuck frontember egy korábbi Twitter üzenetéből következtetve az sem kizárt, hogy hozzánk már friss anyaggal érkeznek. A walesi banda a kétezres évek egyik legmeghatározóbb metál zenekarává vált, több millió eladott lemezzel és óriási rajongói bázissal nemcsak Európában, de Észak-Amerikában és Japánban is. Zenéjük az agresszív riffek, fejletépő zúzás és szenvedélyes dallamok elegye, virtuóz játékkal megfejelve.

A Bullet For My Valentine mellett ráadásul a New Beat visszahozza nekünk az Asking Alexandriát is, akik idén tavasszal adtak telt házas bulit az Akváriumban. A brit metalcore csapat még az áthatolhatatlannak tűnő mainstream média falait is át tudta törni kőkemény muzsikájával. A zenekar életében 2015 komoly változást jelentett, amikor is Danny Worsnop kilépett a bandából, akinek Denis Stoff vette át a helyét, és vele rögzítették The Black című lemezüket is, míg végül 2016 végén Danny vissza nem tért banda társaihoz és barátaihoz. A csapat ráadásul hamarosan új lemezzel is jelentkezik, így június 18-án a Budapest Parkban már az új Asking Alexandria számokra is tombolthatunk.

Jegyértékesítés: http://www.budapestpark.hu/event//bulletformyvalentine-askingalexandria-20180618

Jegyinformáció:

▲ Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
▲ Ennél az eseménynél nincs SZÉP kártyás fizetési lehetőség.

A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9413456525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása