Rozsdagyár

GROUND ZERO - Lassan érő modern metal újdonság | Hazai Reménységek #31

2018. január 03. - Felicium

band_photo.png

Közel 10 éves a fővárosi Ground Zero csapata, akik bár néha tartottak szünetet, most váratlanul egy kislemezzel rukkoltak elő, ami messze a várakozásokon felül teljesít. Három bitang dalt kaptunk angol nyelven. A tagság egy része ismerős lehet a Daily Dose Of Gravity zenekarból, akikről az első részben írtunk (ITT).

A Ground Zero 2008-ban alakult, és azóta időnként tetszhalott állapotban ugyan, de töretlenül létezik. Az aktuális felállás 2017 tavaszán született meg, amikor az énekesünk letette a gitárt és maradt a mikrofonnál, majd kibővültünk egy gitárossal.

Az újonccal koncertképessé kalapálták a dalokat, és befejezték az EP-t, illetve élőben is bemutatkoztak az új felállással a Billog, a Warchief és a Nice One Babe társaságában.

Viszonylag keveset koncertezünk, de amikor igen, azok kiváló hangulatban telnek, imádjuk az egyelőre apró, de nagyon lelkes közönségünket! Zeneileg a Ground Zero mindig próbál őszinte és lényegretörő maradni, szóval ha valaki szereti a bólogatós, bunkó riffeket, mi vagyunk az emberei. A most felvett 3 dal már régóta megszületett, azóta készültek/készülnek az újak, szóval a közelebbi tervek között koncertezés szerepel, ahol kicsit megpörgethetjük EP-t, a távolabbiak között meg újabb stúdiózás, mert már most van pár jelölt, amit jó lenne mihamarabb megörökíteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3813544481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása