Rozsdagyár

ZORALL - Esztergomban startol a 2018-as turné | Vendég: Steroid

2018. január 03. - Felicium

zorall0105.jpg

Január 5-én, az esztergomi Sportalsóban startol a Zorall 2018-as turnéja. A Zorall az egyik legaktívabban turnézó zenekar, így hétről-hétre más városban csendülnek majd fel a legismertebb és legkedveltebb háztartási rock'n'roll slágerek. Érdemes csekkolni a Zorall Facebook oldalát - https://www.facebook.com/Zorallzenekar/ - mert a januári és februári eseményekhez már lehet csatlakozni.

2018-ban a Steroid lesz a Zorall állandó turnévendége. A 2006-ban alakult zenekar négy lemezzel és fél tucat videoklippel bír. Játszottak már a Kalapács, az Akela, és a Pokolgép vendégeként, néhány kisebb-nagyobb fesztiválnak évek óta rendszereses fellépői. Idén pedig hétről hétre a Zorallnak melegítik majd be a színpadot. https://www.facebook.com/Steroidrock/

Az első állomás tehát Esztergom, a Facebook eseményhez pedig itt tudtok csatlakozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6213544449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása