Rozsdagyár

TOUCH ME NOT - Klippremier: Holnaptól

180 fokos zenei fordulat a Touch Me Not házatáján

2018. január 21. - Felicium

dscf2708.JPG

Szakított a „cukisággal” a pop/metalt játszó Touch Me Not zenekar, februárban megjelenő ötszámos EP-jükön már gonoszabb vizekre eveznek.

Géczi Eszti távozása után, a helyére érkező Korbeák Norbival felborult a nemek egyensúlya, ami a közeledő EP anyagán is jól hallgató majd. „Most, hogy tesztoszteron többségbe kerültünk, nincs mit tenni, nem lehet már cuki metalt játszani...” – vallja be Kucsera Lilla, a zenekar frontembere.

A most debütáló Holnaptól című daluk az új zenei irány első képviselője. A zenekar elmondása szerint ez „kísérleti metal”, mivel hangzásban egy picit eltér a többi daltól, súlyosabb breakdown-ok vannak benne, de nem fognak csalódást okozni a hamarosan megjelenő kislemezzel.

Az új dalban vendégeskedik a Lost Continent zenekarból ismert Bokodi Bálint, aki kérdés nélkül igent mondott felkérésükre. „A dal a férfi-nő, nappal-éjszaka pólusról szól egy életképtelen kapcsolat tükrében, melyhez úgy gondoltuk, hogy passzolnának a Bálint-féle üvöltések, így kiegészítve Lilla énekét.” – árulja el Varga László, gitáros.

Február 22-én a Kuplungban hallhatjátok idén először az új felállásban a zenekart. A klipet a Svnseas frontembere, Kiss Peter John készítette a Sidelight Stúdióban, a smink Sophie Luter érdeme.

Esemény
Touch Me Not

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5513588577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása