Rozsdagyár

KUPLUNG - Csalódott szerelmesek éjszakája | Amberjack, VoluMen és Solidmen

Csalódtál Valentin napon? A fiúk megvigasztalnak!

2018. február 08. - Felicium

27625361_1758777694153643_8972725764673999318_o.jpg

Nem kaptál virágot Valentin-napon? Sem csokit? De még egy meleg ölelést sem? Gyere el a Valentin napot követő estén a „Csalódott szerelmesek éjszakájára”  a Kuplungba és hagyd, hogy három nagyszerű zenekar legénysége vigasztaljon a legszebb dalaikkal.

A Csalódott szerelmesek éjszakáján február 15-én az Amberjack tagjai érzelmesebb stílusban adják elő ismert dalaikat, hogy vigaszt nyújtsanak a csalódott szerelmeseknek, és a magányos lelkeknek. Természetesen energiából és dögös gitárszólókból most sem lesz hiány. A zenekar vendégeként közreműködnek barátaik; az alternatív pop underground hercegnője, Nagy Edi, és a Supernem gitárhős fenegyereke, Pulius Tibi, akik egyedi stílusukkal kiegészítik, de újra is értelmezik a megszokott Amberjack-hangzást. A zenekar számos meglepetéssel is készül, többek között ezen az estén lesz először hallható a következő lemez első dala, a "Hazel Eyes".

A Solidmen is biztos szórakozást nyújt, hiszen változatos, tabuk nélküli rock’n’rollt játszik, de zeneileg rengeteg műfajból merít. A formáció tagjai nem mellőznek egyetlen stílust, vagy ötletet sem azért, mert nem fér bele a koncepcióba. Így lesz a koncepció maga az egyedi és igényes rockzene. A közelmúltban jelent meg ’A város fölött’ címmel a zenekar új stúdióalbuma a Hunnia Records gondozásában.

A tatabányai VoluMen dalai igazi időutazó szerzemények, valahová a füstös rock és blues kocsmák vidékére. Talán Tennessee, Mississippi, Louisiana környékére, máskor meg épp egy nagyvárosi környezetbe repítenek el. Némelyik daluk igazi városi melódia. Eddig olyan nemzetközileg elismert csapatok előtt mutatkozott be, mint a Vintage Trouble, Dan Patlansky, a 6. Nemzetközi Gary Moore Emlékesten pedig Henrik Freischladerrel és Ben Poole-al kiegészülve léptek színpadra.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4413644226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása