Rozsdagyár

CRAZY MAMA - Fusion Night május 4-én Budapesten

2018. április 25. - Felicium

cm0504.jpg

Május 4-én, Fusion Night fantázianév alatt, három kiváló banda lép majd a Crazy Mama színpadára. Az estét 20 órától a Kr3ll névre keresztelt formáció nyitja majd meg. A zenekar Bang! című albuma idén januárban látott napvilágot az Edge Records gondozásában. A csapatot Linda Daemon és párja Tommy alapította, majd csatlakozott hozzájuk Riki Church és Keresztes Viktor. Hogy milyen stílust képviselnek? Gyere el, hallgasd meg őket, és mondd el, mit gondolsz (facebook esemény).

A következő fellépő szintén egy újlemezes formáció, de a tagok már több zenekarban bizonyították tehetségüket. A divideD modern dallamos metalban utazik, megfűszerezve némi elektronikával és az új album, mely a "Modulus" nevet kapta, csak pozitív kritikákat kapott mind a szakmától, mind a közönségtől (lemezkritika ITT).

Végül, de nem utolsó sorban a Schrott Péter neve által fémjelzett Continoom lép majd színpadra. A dubstepet, a metalt és a popot mesterien ötvöző csapat produkciójáról sem szabad lemaradni.

Zenekari Facebook oldalak:
https://www.facebook.com/kr3llband/
https://www.facebook.com/dividedofficial/
https://www.facebook.com/continoom/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5413869704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása