Rozsdagyár

BIG UPS - Brooklyni punkok a Dürer Kertben

Kezeket fel! – Big Ups lemezbemutató a Dürer Kertben

2018. május 24. - Felicium

montana_elliot_bigups_1.png

A brooklyni punk csapat dinamikus, az akasztófahumort sem nélkülöző új lemezével először érkezik Magyarországra. A Two Parts Togethert május 30-án mutatják be a Dürer Kertben.

Nyolc évvel a zenekar megalakulása után a Brendan Finn, Joe Galarrage, Amar Lal és Carlos Salguero Jr. alkotta formáció új lemezével továbbra is a kettősségekkel foglalkoznak. Mert ha bemutatkozó lemezük az Eighteen Hours of Static a hitet és a tudományt állította szembe, a 2014-es Before A Million Universes pedig egyfajta introspektív nézet az egyén és a társadalom szembenállásával akkor a Two Parts Together a kettő között fekszik, megpróbál értelmet adni az ismeretlennek és sütkérezni a bizonytalanságban. A végeredmény egy nagyon dinamikus, helyenként popos lemez, a filozofálás mellett megfelelő mennyiségű humorral.

A brooklyni punk csapat május 18-án jelentette meg a Two Parts Togethert, a friss lemezzel pedig egyből nyakukba is vették Európát. Nálunk május 30-án, a Dürer Kertben mutatják be az új lemezt.

A 10 éves Dürer Kert és a New Beat bemutatja:
BIG UPS (US) - lemezbemutató koncert
Helyszín: Dürer Kert
Időpont: 2018.05.30. 20.00
Jegyárak: 1500 Ft / 2000 Ft
Jegylink: https://tixa.hu/bigups2018_durerkert
Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/921720708004139/

https://www.facebook.com/pg/wearebigups
https://soundcloud.com/explodinginsoundrecords/big-ups-two-parts-together

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5913998992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása