Rozsdagyár

SANTA MUERTE - A Dirty zenekar nevet és stílust is váltott

2018. május 30. - Kovenant

sm_band_3.jpg

A - ma már csak hajdanvolt - Dirty zenekar alapos átalakuláson esett át, melynek kézzelfogható eredménye a május 12-én megjelent "Az első" című stúdióalbum.

Santa Muerte néven folytatja tovább pályafutását a Dirty zenekar: új basszusgitárossal, új - saját maguk által trip and rollként definiált - dallamos dirty rock stílusban és egy ennek megfelelő új lemezzel, melynek hivatalos bemutató koncertjére a megjelenés napján a Backstage Pubban került sor.

A produkció erős átfedésben van a Vazul vére rockoperával: Vörösmarty "Ermi" Imre gitáros és Juhász "Kicsi" Attila énekes a darab főszereplői, valamint Ermi a mű szerzője is, ráadásul Lendvai János dobos az előadásban egy táltost alakít. Klip is készült a Lemmy emlékére íródott Mr. JackCoke című dalukra, melyben a brit rockikon munkássága és élete előtt tisztelegnek. A Santa Muerte országos lemezbemutató turnét is tervez, melyről később számolnak be közösségi médiás felületeiken.

A Santa Muerte felállása:

Juhász „Kicsi” Attila – ének (Dirty Dance, Scandal, Vazul Vére)
Vörösmarty Imre – dalszerző, gitáros (Rómeó Vérzik, Vazul Vére)
Lenvai János – dob (Vegas Maffia, AC/DC/GP)
Vicze Zoltán – basszusgitár (SnakeHeart, AC/DC/GP)

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4114012854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása