Rozsdagyár

AXMINISTER - Klippremier: Prey

2018. június 26. - Kovenant

axminister.jpg

A kanadai metalharcosok hithű zenekara, az Axminister május 4-én jelentette meg szerzői kiadásban a "The Crucible Of Sin" című, mára (azaz másfél hónap után) már klasszikussá nemesedett EP-jét. A csapat komplett videósorozatot forgat a dalokhoz, melynek első epizódja a Prey című nótára készült el.

Tulajdonképpen a hősi eposzok minden kelléke megjelenik a varázslatos, költői nyelvezetű és összetett képi világú klipben. A gonosz és a jó párharca, a kisded szerepében (és az ártatlanok védelme érdekében) feltűnő műanyagbaba, a bárki által könnyen átélhető, mindennapi érzelmeket bemutató epikus jelenetek, valamint az együttes tagjainak szemet gyönyörködtető, a zene minden rezdülésével együtt élő mozgáskultúrája mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az Axminister produkciója valódi művészi élménnyé lényegülhessen át.

Kíváncsian várjuk a történet következő videós epizódját, egyben testületileg is leborulunk a klipkészítők zsenialitása előtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5614074343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása