Rozsdagyár

OZONE MAMA - Székely Marci kilép a zenekarból

2018. június 27. - Rock n roller

36231416_1878525672167572_3868785349144608768_n.jpg

Az év elején az amerikai Ripple Music gondozásában megjelent Ozone Mama  lemez, a "Cosmos Calling", az idei egyik legjobb rocklemeznek ígérkezik (lemezkritika ITT). Úgy tűnt a zenekar megállíthatatlanul száguld az egyre nagyobb nemzetközi sikerek felé. Most azonban egy szomorú hír érkezett a banda háza tájáról.

A csapat  kiváló hangú frontembere, a kezdetek óta, vagyis 12 éve az együttesben éneklő Székely Marci munkahelyi elfoglaltsága miatt nem tudja tovább vállalni a zenekari tagságot. Mindezt egy Facebook-posztban jelentette be az Ozone Mama legénysége.

Drága barátaink!
A zenekarban az utóbbi hetekben fontos változás történt: munkahelyi elfoglaltságai miatt Marci a jövőben sajnos nem tud velünk tartani.
Marci, szeretnénk megköszönni neked az elmúlt éveket, a koncerteket, és mindent, amit a zenekarért tettél. Ezentúl is tiszteletbeli Ozone Mama tagként tekintünk rád, és a legjobbakat kívánjuk neked a továbbiakban!

Marci üzenete:

Drága Ozone Mama rajongók! 
Végtelenül hálás vagyok nektek a rengeteg szeretetért és támogatásért, amit az évek során kaptam tőletek. Nagyon-nagyon köszönöm! 
A zenekarral sajnos elválnak útjaink - nekik sok sikert kívánok. 
Remélem veletek még lesz lehetőségem találkozni a jövőben!
Keep on rockin'! Peace&love!
Marci

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9714077463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása