Rozsdagyár

YOUR LAST STEPS - Friss szöveges videó a kanizsai rockcsapattól

2018. július 17. - Felicium

35741070_2236985832985390_837981366791438336_o.jpg

Nyár elején friss dallal jelentkezett a nagykanizsai Your Last Steps. A rockzenekar a környéken az évek alatt nagyobb népszerűségre tett szert és többek közt a fővárosba is ellátogattak néhányszor tavaly január óta. Most ismét friss szöveges videóval jelentkeztek a "Kezemben tartom" albumról. 

Sokszor ölbe tett kézzel nézzük, ahogy egy jó barátunk, közeli hozzátartozónk vagy akár egy számunkra idegen ember tudatosan, vagy akár tudta nélkül a vesztébe rohan, tönkre teszi az életét, a valóságról tudomást nem véve függőségeibe menekül. Más esetekben egy alaptalan belső félelem okán nem cselekszünk annak ellenére, hogy tudjuk, mi volna a helyes!

Ezt a küzdelmet, bár mindenkinél belül zajlik, nem kell egyedül megvívni... Vegyük észre, ha valaki segítségre szorul, adjunk nekik segítő kezet, legyünk az a húzóerő, mely visszazökkenti őket a valóságba, ha pedig velünk történik mindez, vegyük észre és ne féljünk segítséget kérni.

Fotó: Bogár Noémi

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7114118153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása