Rozsdagyár

DÜRER KERT - Ingested koncert augusztus 1-én

2018. július 23. - Felicium

ingested_promo.jpeg

Több, mint tizenöt év zenélés, számtalan európai és észak-amerikai turné és négy megjelent album után az Ingested még mindig a markában tartja a szkeptikusok torkát, és zenéjükkel arconcsapnak bárkit, aki csak az útjukba merészel állni. Augusztus 1-én pedig a Dürer Kertben koncerteznek.

A manchesteri ötösfogat már többízben bizonyított Európában, hozzánk azonban most fognak ellátogatni először. Alakulásuk óta turnéztak már a Black Dahlia Murderrel, a Carnifex-szel, és most itt az ideje, hogy saját headline turnéjukkal egyedül is szétszedjék Budapestet.

A srácoknak 2009-ben jelent meg első albumuk "Surpassing the Boundaries of Human Suffering" címmel, melyet a 2011-es "The Surreption" követett. Egy kiadóváltás után jelentették meg következő lemezüket, a "The Architect of Extinction"-t, mellyel az énekes Jason Evens szerint olyan zenét alkottak, amire mindig is vágytak, és mindig is büszkék lesznek majd.

2016-ban végül a Unique Leader Records-hoz szerződtek, akiknél idén áprilisban megjelentették legújabb munkájukat, a "The Level Above Human". Erről Trevor Strnad, a Black Dahlia Murder énekese úgy nyilatkozott, hogy ez most a srácok minden eddigi munkájánál összeszedettebb, pusztítóbb és veszélyesebb.

Immár sokkal felnőttebben és magabiztosabban pusztítanak el bárkit, aki elég bátor, és elmerészkedik egy koncertjükre. Saját elmondásuk szerint ők azok a kutyák, akik nem ugatnak, csak harapnak. Hogy ez valóban így van-e, augusztus elsején a Dürer kertben kiderül.

A 10 éves Dürer Kert és a New Beat bemutatja: INGESTED (UK)
Helyszín: Dürer Kert
Időpont: 2018. augusztus 1.20:00
Belépő: 2.900 / 3.500 Ft
Elővétel: www.tixa.hu/ingested2018_durerkert
Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/183819205810831/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5914130027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása