Rozsdagyár

OPIUM LORD - Elborult sludge Angliából | S8 Club - 2018.08.21.

Vendég: Her Highness, Enter The Void

2018. augusztus 11. - Felicium

38292798_1813634055357801_3234656384490405888_o.jpg

A Thulsa Doom Booking gondoskodik arról, hogy a nyár utolsó hónapjának második felében se maradjon súlyos koncert nélkül a budapesti közönség, ugyanis augusztus 21-én a fővárosba látogat Anglia egyik legelvetemültebb, legelborultabb sludge bandája, az Opium Lord. A Birminghamből származó, nagyjából a Primitive Man, Fister, Unearthly Trance és társai által fémjelzett zenei irányon mozgó pszichotikus társaság eddig három anyagot tett le az asztalra, melyek közül már az első EP is jelezte, hogy érdemes odafigyelni rájuk, azonban igazán a "The Calendrical Cycle: Eye of Earth" című nagylemez bizonyítja, hogy kár lenne kihagyni a zenekar első magyarországi fellépését (facebook esemény).

Az igazi underground hithű képviselőinek kedvéért fontos megemlíteni, hogy a hazai Deadly Illnes fanzine legújabb számban olvasható egy interjú a zenekarral; a stílus kedvelőinek érdemes tehát beszerezni az újságot.

A budapesti koncerten fellép még az itthoni színtér legkomolyabb doom/death metal “all-stars” válogatottja, az immár két kiadványt maga mögött tudó Enter the Void, akik nem kell, hogy bemutatásra szoruljanak az extrém zenékben jártasak számára. Az estét a nemrégiben új anyaggal jelentkezett instrumentális sludge duó, a Her Highness nyitja majd. Az eseménynek az S8 Underground Club (1148 Budapest, Kerepesi út 26.) ad otthont.
Jegyek csak a helyszínen lesznek kaphatók, 1500 Ft-os áron.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4414162597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása