Rozsdagyár

Újrahangolt Akusztik&Metal duplakoncertek 2019 tavaszán!

2018. december 22. - Felicium

Akadt jó néhány izgalmas húzása a ROAD zenekarnak az elmúlt 15 év során, de kétségtelenül az egyik legemlékezetesebb mind közül az volt, mikor egy turné erejéig a saját maguk előzenekarai voltak, méghozzá a saját dalaikból áthangszerelt akusztikus koncerttel.

Az először és utoljára 2014-ben, a zenekar tizedik jubileumára készült, mindössze tíz állomáson bemutatott Akusztik&Metal turné nemcsak formabontó volt a maga nemében, hanem a ROAD zenekar kreativitását, sokoldaluságát is sikerült megvillantani, amelynek valódi sikerét aztán egy teltházas tavaszi turné igazolt.

"Emlékszem több rajongónk is furcsán emelgette a szemöldökét, amikor először hallotta meg áthangszerelve a dalainkat!"- összegezte Molnár Máté frontember. "Sőt, néhányan hangot is adtak nemtetszésüknek, hogy “mi a francnak ez” mégis soha nem látott nézőszámokat produkáltunk mindenütt és addig nem voltak annyian a koncertjeinken mint akkor. Ez volt az első teltházas turnénk, ennek ellenére is azt hangoztattuk, hiába jó kis zenei kirándulás számunkra ez az Akusztik Show, de nem fogjuk túlzásba vinni és legközelebb maximum öt év múlva kapjuk elő őket újra!"

Az ígéret szép szó! 2019 tavaszán, öt évvel az első áthangszerelt estek után, ezúttal már egy felfrissített, ráncfelvarrott, megújult Akusztik&Metal műsorral kezdi meg a 15 éves szülinapi turnéját a zenekar, mely az alábbi városokban lesz látható. 

03.08. Pécs - E78
03.09. Székesfehérvár - Fezen klub
03.16. Eger- Uránia mozi

03.22. Budapest - Akvárium - Nagy Hall
Különleges Akusztikus Nagykoncert

03.23. Budapest - Barba Negra MC
Best of Road - 15 év kedvencei

03.24. Budapest -  A38 Hajó
Ingyenes Akusztik&Metal 15 éven aluliaknak!

03.29. Szeged - IH
03.30. Zalaegerszeg - Keresztury VMK
04.05. Szolnok - NJE GK Egyetemi Aula
04.06. Kecskemét - NJE Egyetemi Aula
04.12. Debrecen - Lovarda (+ különleges vendég)
04.13. Gyöngyös - Dr. Fejes András Sportcsarnok (+ különleges vendég)

Egy este tehát két koncert a vidéki városokban, Budapesten pedig 3 nap alatt 3 tematika szerint zajlik majd az ünnepi koncertezés! “Egyet Pesten, egyet Budán, egyet meg a Dunán!” A turnézáró debreceni és gyöngyösi állomásokon pedig még egy különleges vendég is csatlakozik a jubileumi dupla koncertes turnéhoz, méghozzá egy igen népszerű, hazai metal csapat személyében, akinek kiléte egyenlőre még titokban marad.

Az viszont nem titok, hogy 2019 tavaszán az ünnepelt fog ajándékokat osztogatni valamennyi állomáson! Az ORTEGA Guitars és a ROCK1 jóvoltából az elővételben belépő jegyet vásárló koncertlátogatók minden koncerten egy-egy ORTEGA Ukulelét nyerhetnek a ROAD zenekartól, melyen aznap este játszanak is a srácok! További részletek a facebook-on és ebben a videóban:

Jegyek elővételben: ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9114507180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása