Rozsdagyár

S8 UNDERGROUND - Punk előszilveszter

2018. december 23. - Felicium

1_1_1.jpg

Pár nappal karácsony után itt lesz az ideje annak, hogy a családdal elfogyasztott bejglit ledolgozzuk egy kis pogóval. Erre kiváló alkalom lesz az S8 Underground Clubban, ahol a nagy szilveszteri házibuli dömping előtt még egy utolsó év végi klub bulin tombolhatunk! Minden adott a két teremben, összesen kilenc, valamint KEGYETLEN alapozó és levezető ITALAKCIÓK a pultnál, hogy ne kelljen annyi helyre menni.

Nézzük akkor a fellépőket! A Black teremben az alapozás után a következő sorrendben lépnek színpadra a zenekarok: FlegmA, tHE sNOBS, Voodoo Allen, Hisztéria és Tango Underground.

A Red terembe is érdemes lesz átnézni, hiszen ott 20:30-tól a következő bandák lesznek felelősek a fergeteges hangulatért: P.I.N.A., Obscene Revenge, Demodex |Barangó új bandája|, Dogs On Leads.

Mindezek után Filléres Rockdiszkó Punk Edition, punk-rock-hardcore-nu-ska-metal-folk slágerek hajnalig kegyetlen italakciókkal.

A belépő elővételben és 19.00-ig a helyszínen: 800 Ft. Jegy ára a helyszínen 19.00 után: 1200 Ft
Kapunyitás: 18.00
Koncertkezdés: 19.00

Facebook esemény a további részletekkel: https://www.facebook.com/events/209119673298097/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3914508834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása